duurzame catering

 

Nori’s filosofie is duidelijk herkenbaar

door het gebruik van biologische ingrediënten

en de samenstelling van zijn hapjes.

Nori maakt het verschil door te werken

aan frisse en vernieuwende gerechten met een duurzaam karakter.

Wij gaan uit van vegetarische gerechten en vullen aan met vlees en vis op vraag van de klant.

Zo krijgen de groenten telkens de hoofdrol in onze gerechten.

Het liefst halen we onze biologische groenten uit de streek, of zelfs uit eigen tuin.

 

Reeds 25 jaar koken wij voor vrienden, klanten en familie.

Vicky was 20 jaar toen ze een oud kruidenierswinkeltje overnam.

Al gauw stonden de zelfbereidde gerechten in de toog.

En stond er huisgemaakte confituur en cake op de toog.

Dax kende Vicky nog niet maar hij was al heel zijn leven bezig met vegetariër zijn en

had als kind al interesse in gezonde voeding.

Hij verkende de Indische keuken, volgde macrobiotische kookschool,

assisteerde bij de dansschool ROSAS,...

Vicky en Dax leerden elkaar kennen in een zendojo in Antwerpen.

 

Daarna volgde er de opening van de natuurvoedingswinkel 'De Gezonde Gewoonte' in Berchem,

de biologische kledingswinkel 'Fair-Fashion' en het biologisch eethuisje 'Fair-Food' in Antwerpen centrum.

 

'In de zomer van 2013 hebben we alles verkocht en verhuisden we naar Lommel – Kerkhoven.

De natuur en het oude parochiehuis heeft ons naar hier getrokken.

Dit kader leent zich voor het ontvangen van gasten tot 200 personen.

Verder bieden we catering op locatie aan als traiteur of als kok aan huis.

Prijzen zijn op aanvraag.'

 

doop - babyborrel - communiefeest - huwelijksfeest - koffietafel - receptie - opening -

verjaardagsfeest - concert - lezing - presentatie - vergadering - teambuilding

 

Wij denken mee over de invulling van het kader en de sfeer die u wenst mee te geven aan uw gasten.

 

 

 

DUURZAME CATERING

foto's : Marie Bouly photography